Център за лечение в чужбина „Св.Анна”

Мисия

  • Имайки опит и контакти, да предоставим конкретна възможност и съдействие, за оптимален избор и своевременни действия;

  • Да дадем различна алтернатива и представим непозната за българския пациент медицина;

  • Да представим една свещенна страна, с уникални възможности на медицината, различна народопсихология и медицински стандарт;

  • Да дадем възможност за избор на медицински услуги с различен подход, уникални собствени разработки на лекарства, апаратура и технологии;

  • Да покажем медицина на световно ниво, с цени по-ниски от други световни клиники, за същите услуги като обхват и ниво.

Център за лечение в чужбина „Св.Анна”, предлага една различна възможност за българския пациент – Израел. Всеки ваш здравословен проблем или въпрос свързан с превенция и здраве, може да намери в Израел правилно решение.

Ние ще ви помогнем да изберете специалист и лечебно заведение, на които да се доверите,  предлагайки ви няколко специално подготвени за вас варианта.

Ние ще ви помогнем с разяснения, за предимствата и недостатъците на всяко предложение, за да вземете максимално информирано решение, със спокойствие и доверие в медицинските специалисти, които ще поемат вашето лечение и бързо възстановяване.

Ние ще организираме вашето пътуване и престой, езиков превод, придружаване, консултации и т.н.

Ние ще организираме лечението максимално бързо, с гаранция за разумна и изгодна цена.

ВИЗИЯ

Да бъдем до вас и да съдействаме в максимална степен, при вземане на едно от най-важните решения в живота, решението на кого и как да поверим живота и здравето си.

С възможностите, които ще предложим, да ви покажем, че имайки точна  информация, човек може да избере правилния път, по който да тръгне със сила и увереност.

Уверяваме ви, че дори и тогава, когато всичко изглежда безизходно има решения и възможни действия.

ЕКИП