За всеки пациент, който се нуждае от преглед, изследвания или лечение зад граница, можем да предоставим варианти, които в най-добра степен отговарят на неговите изисквания и потребности.

Необходимо е да се свържете с нас и ни предоставите медицинската си документация. Ще получите конкретно предложение за една или няколко болници, специализирани в лечение на конкретното заболяване, които работят с най-съвременни технологии и медицински методи. Предложението съдържа една или няколко оферти и план за лечение. Така всеки пациент е наясно с възможностите и разполага с достатъчно информация, когато е необходимо да вземе важно решение за собственото си здраве.

Ние ще съдействаме във всеки етап от лечението – не само за комуникацията с клиниката, но също и за транспорта, хотелското настаняване, вътрешни трансфери, преводач на място.

Така вместо да търси в интернет информация за лекари или да резервира хотели, болният може да се концентрира върху най-важното за него в този момент – собственото си здраве. А след като получи оферти и подробно обяснение за всяка от предлаганите възможности, той може да избере предпочитаната клиника, която най-добре отговаря на изискванията и възможностите му.